Lieve wandelvrienden De Fruitbloesemtocht op 17 april is goed verlopen. Het weer werkte prachtig mee en in totaal verschenen er 313 wandelaars aan de start. Hartelijk dank aan alle vrijwilligers die op deze dag geholpen hebben! Zelf wandelen we de komende weken ook nog, in mei gaan we naar Groesbeek Wageningen en Volendam. En onze Leerdamse Glasstadmars sluit de rij. Nieuw mailadres Er is een nieuw mailadres voor onze vereniging: www.wsvprinsbernhard@gmail.com Graag de mails die bestemd zijn voor het bestuur vanaf nu naar dit mailadres sturen. Avondje uit Dit jaar hebben we gekozen voor een uitje aan het eind van de middag/begin van de avond. Op zondag 18 augustus willen we met de rondvaartboot gaan varen op de Linge, dit inclusief een gezellig diner. Afvaart is om 16.00 uur vanaf de Veerstoep, we zullen om 19.00 uur weer terug zijn. Eigen bijdrage voor leden bedraagt € 15,--, niet-leden kunnen mee voor € 22,50. Wil je mee geef je dan op via de mail: wsvprinsbernhard@gmail.com of bij één van de bestuursleden. Samenloop voor Hoop Inmiddels is ons team aangemeld voor de Samenloop voor Hoop, maarrrrrr….iedere deelnemer van ons team wordt geacht zichzelf aan te melden via deze link: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle- samenlopen/utrecht/leerdam/aanmelden/?preselectteamToken=3909 Wat je moet doen: - Kopieer de link hierboven en plak deze in de adresbalk op internet - Volg de aanwijzingen via deze link, vul je shirt maat in en maak € 15,00 over. Degene die al betaald hadden via het rekeningnummer van de vereniging krijgen dit geld terug gestort. Kom je er niet uit trek dan aan de bel en we helpen je. Er waren 2 inzendingen voor een naam voor ons team, we hebben gekozen voor de naam “Krakende Wagens (lopen ’t langst)”. Deze naam is ingezonden door Sina en we vonden hem origineel met een ludieke knipoog naar de gemiddelde leeftijd van onze leden. Groetjes van het bestuur.
WSV “Prins Bernhard”       Mededelingenblad  2019  nummer 46 Voorzitter: Henk Blommers     Tel: 0345-617196 Erevoorzitter:                              Wim van Hoogdalem Ereleden:    Hr. J. Bogerd Secretaris: Koby Meijdam      Tel: 0345-612310   2e secretaris: Greet van Weenen Tel  : 0345-505249   Mw. G. v.d. Graaf-van Steenis           Hr. J v.d. Graaf Mw. G. v. Kekem Dhr. N. v. Kekem Penningmeester: Dicky van Zee Tel:0345-615753 2e penningm.: Annelies Barnhoorn Tel:0345-631050 Bankrekening:  Rabobank: NL64 RABO 0358 4315 57